Piškotki

1. O piškotkih
Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in vsebujejo določene nastavitve in podatke, ki omogočajo boljše delovanje spletnih strani. Različni piškotki se uporabljajo za različne namene.
Naša spletna stran za nemoteno delovanje uporablja piškotek PHPSESSID. To je začasni piškotek, saj se, ko zaprete svoj brskalnik, izbriše. Nasprotno se piškotek cc_necessary uporablja za shranjevaje nastavitev glede zasebnosti in se hrani 6 mesecev.

2. Upravljanje s piškotki
Več informacij o piškotkih in o njihovem upravljanju si lahko preberete na naslednji povezavi http://www.allaboutcookies.org/. Povezava vodi na zunanjo stran in je v angleškem jeziku.

 

Izjava o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov


1. Splošno
Ta dokument ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih od vas prejmemo ali pridobimo, vključno s podatki, ki se navezujejo na preteklo uporabo storitev.

Osebni podatki so vsi podatki, ki se navezujejo na določeno osebo ali osebo, ki jo je mogoče prepoznati, in niso javno dostopni. Mednje spadajo npr. vaše ime, vaša telefonska številka ali vaš poštni naslov in vaš naslov elektronske pošte.

Uporaba naše spletne strani je praviloma mogoča brez navajanja osebnih podatkov.

Pridružujemo si pravico, da po lastni presoji kadarkoli spremenimo, prilagodimo, dodamo ali odvzamemo dele te Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Vaša nadaljnja uporaba naših spletnih strani po spremembi pogojev v Izjavi o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov bo pomenila, da se s spremembami strinjate.

2. Pridobivanje, obdelava in uporaba osebnih podatkov

Osebne podatke si pridobimo samo, če nam jih boste posredovali prostovoljno pri izpolnjevanju obrazca za povpraševanje na naši spletni strani. V slednjem primeru lahko hranimo verižno korespondenco.

V primeru povpraševanj zaprosimo za vaše ime in priimek ter e-poštni naslov.

Vse navedene osebne podatke si pridobimo, ko prostovoljno izpolnite naš obrazec za povpraševanje, kjer so ti podatki zahtevani. Podatki bodo uporabljeni zgolj z namenom, da vam omogočimo dostop do storitve.

Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo uporabili le za navezavo stika in jih ne bomo nadalje hranili brez vašega izrecnega soglasja.

Podatkov ne uporabljamo ali posredujemo tretjim osebam za namene oglaševanja.

3. Varstvo podatkov na spletu

Zasebnost uporabnikov naše spletne strani in drugih povezanih sistemov varujemo s pomočjo tehničnih in organizacijskih ukrepov.

osamljenost za praznike

Osamljenost med božičnimi prazniki – Kako jo premagati?

Zakaj je osamljenost ravno med božičnimi prazniki največja? December je za mnoge najbolj čarobni čas v letu, ko pričakovanja …

prelomljena nezvestoba

Partnerjeva nezvestoba

Kdaj govorimo o nezvestobi? O nezvestobi govorimo, ko partner prelomi zaupanje svojega partnerja in ga s svojimi dejanji …

Kdo sem (in od kod prihajam)

Na svojih delavnicah in terapijah vedno poudarjam kako pomembno je, da se zavedam, kdo pravzaprav sem. Kaj to pomeni? To …